Producten

Auto folie

De folies welke gebruikt worden door HPS Autodecor beschikken over de volgende eigenschappen:
- Veiligheid
- Zon- / warmtewering
- UV-bescherming
- Anti-Inkijk
- Diversiteit
- Styling
- Service
- Productspecificaties

De folies voor de auto, zijn in de volgende categorieën te plaatsen door HPS folies:
- Semi Reflecterende folie
- Niet reflecterende folie
- Spiegelende folie
- Veiligheids folie
- Privacy folie
- Sputtered folie
- Overige artikelen

VW Transporter
Voor de folies welke op ruiten aan de bestuurderkant (1)geplaatst kunnen worden gelden andere voorwaarden dan voor de overige ruiten (2 en/of 3). Door op het specifieke nummer te klikken gaat u naar de folies die op deze ruit geplaatst kan worden.

Een belangrijk aspect voor de raamfolies van auto's is de veiligheid en beveiliging. Door middel van onderstaande video's kunt u een indruk krijgen van de mogelijkheden van onze raamfolie's


Veiligheid en beveiliging van uw auto (deel 1)


Veiligheid en beveiliging van uw auto (deel 2)


Veiligheid

Autoglasfilms beschermen u tegen materiële schade, verwondingen en rondvliegende glassplinters bij een ongeval, inbraak én overval. Hiermee voorkomt u bij onvoorziene omstandigheden veel problemen.

Zon- / warmtewering
In de auto kan de temperatuur oplopen, mede door de grote ruitoppervlakken van tegenwoordig. Passagiers zullen op zonnige dagen bijzonder gesteld zijn op een koelere omgeving. Door een uniek vervaardigingsproces van onze auto folies heeft u een normaal uitzicht, maximale warmte reductie tegen zonlicht en een absoluut comfort voor bestuurder en passagiers. Hierdoor heeft u optimaal rendement van uw airconditioning!

UV-bescherming
Het is een wijdverbreid misverstand dat gewone autoruiten ook de inzittende beschermen tegen zonnestraling. Standaard veiligheidsglas beschermt de inzittende enkel en alleen tegen UV-straling. De agressievere UVA- straling dringt ongehinderd door in de auto, vanwege de langere golflengte van dit type straling. Vooral de inzittende achter in de auto, meestal kinderen, lopen extra veel risico. Zij worden zowel door de zijruiten als de achterruit blootgesteld aan de UVA- straling. Autoglasfilm houdt 99% van de UV- straling tegen.

Anti-Inkijk
Met onze Autoglasfilms is uw privacy gewaarborgd en zijn uw kostbaarheden, gereedschappen en/of apparatuur aan nieuwsgierige blikken onttrokken.

Diversiteit
Niet iedereen is gecharmeerd van getinte autoruiten. Daarom is Autoglasfilm ook in een neutrale kleurstelling verkrijgbaar. Deze 'onzichtbare' film heeft exact dezelfde eigenschappen, wat betreft de  UV- bescherming.

Styling
Op eenvoudige wijze een opvallende auto! Door de styling van uw autoruiten is uw auto beter te onderscheiden van andere auto's van hetzelfde type. Het design van de auto krijgt een bijzondere uitstraling.

Service
Uw autoruiten worden door onze deskundige monteurs voorzien van SL-LLumar Autoglasfilm. U bent verzekerd van een eersteklas topproduct, een advies op maat en een professionele service.

Productspecificaties
Het basismateriaal voor SL-LLumar Autoglasfilm bestaat uit een microdun, extreem helder Polyester (PET). Dit materiaal wordt doormiddel van een gepatenteerde technologie UV-geïmpregneerd en/of diepgeverfd. De edelmetaal-lagen worden opgedampt of gesputterd. De veredelde PET-films ondergaan daarna een lamineringsproces, worden voorzien van een krasbestendige laag (hardcoat) en een helder acrylhars (lijmlaag). Dit procédé vindt plaats onder cleanroom condities (ISO 9001/9002 gecertificeerd)

MiddenHPS

Bark 2
2636 DD Schipluiden

Tel: 015-3809471
meer ....